viernes, 29 de marzo de 2019

COOKING FROM THE GARDEN.

Our school garden is producing delicious vegetables. We picked some chards (acelgas) and decided to make a scramble (revuelto). It´s an easy to to follow nutritious recipe.


Chard Scramble (Revuelto de Acelgas)

Ingredients: 

Chards (acelgas)
Olive oil (aceite de oliva)
Eggs (huevos)
Onions (cebolla)
Mushrooms (setas)
Cream (nata)
Chicken stock (Caldo de pollo) optional

Instructions: 


Cut the stem of the chard and separate. (Cortar el tallo y separar los tallos y la hoja.)



Boil the stems in water with salt. Instead of water you can use chicken stock. (Hervir los tallos en agua con sal, puedes sustituir el agua por caldo de pollo.)



Heat the skillet in medium heat, add olive oil and cook the onions until brown. (Calienta la sartén a fuego medio, añade aceite de oliva y dorar la cebolla.)



Add the stems and the leaf of the chards to the skillet and cook for 5 minutes. (añadir las acelgas la sartén y cocinar por 5 minutos)



Add the mushrooms to the skillet and cook for five minutes. (Añadir las setas a la sartén y cocinar por 5 mintos.)



Add the eggs, cream and season to taste.  (añade los huevos, nata y sal a gusto.)



If you want you can add some cheese on top. (Si quieres también le puedes añadir queso.) 


Hope you enjoy your meal! Bon appetit! 

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